Warning: Declaration of All_in_One_SEO_Pack::get_current_options($opts = Array, $location = NULL, $defaults = NULL) should be compatible with All_in_One_SEO_Pack_Module::get_current_options($opts = Array, $location = NULL, $defaults = NULL, $post = NULL) in /customers/a/f/d/s-studenter.se/httpd.www/burmautskottet/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack/aioseop_class.php on line 564 Välkomna på en paneldebatt om censur i Burma! | Socialdemokratiska studentförbundets Burmautskott

Välkomna på en paneldebatt om censur i Burma!

I december publicerades Libertas första antologi någonsin. Tack vare stöd från Olof Palmes Internationella Center och genom ett samarbete mellan Libertas och S-Studenters Burmautskott kunde antologin, som har ett censurtema, inkludera två kapitel om Burma. Nu vill Libertas och S-Studenters Burmautskott, med stöd av ABF, uppmärksamma boksläppet med en paneldebatt om censur. Panelisterna kommer under debatten att undersöka olika dimensioner av censur i dagens Burma. Ett flertal ämnen, som underjordiskt demokratibistånd, yttrandefrihet och gayrörelsens frammarsch i Burma, kommer att avhandlas under kvällen. Paneldebatten kommer att hållas på svenska. Under paneldebatten kommer också fotografier från Burma att visas. Det är gratis inträde och insläpp sker innan paneldebattens start. Lokalen rymmer 80 personer och det är först till kvarn som gäller. Ingen föranmälan krävs. Arrangörerna bjuder på alkoholfri dryck och lättare tilltugg. Varmt välkomna!

Var? ABF, Sveavägen 41, 111 34 Stockholm. Kollektivtrafik: T Rådmansgatan, utgång Tegnérgatan.

När? Klockan 18:00 – 20:00 den 26 februari 2014.

Medverkande? Moderator: Madeleine Bengtsson, Libertas. Panelen: Angelika Kahlos, S-Studenters Burmautskott; Max Dahlbäck, SSU:s Burmanätverk; Frida Perjus, Olof Palmes Internationella Center; Brittis Edman, Civil Rights Defenders; journalisten och författaren Jesper Bengtsson samt en representant från Svenska Burmakommittén. Fotografier: Sara Kollberg, S-Studenters Burmautskott.

Frågor? Mejla S-Studenters Burmautskott på burma@s-studenter.se

Share on FacebookShare on TwitterShare via emailPin it on PinterestSave on Delicious

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *