Warning: Declaration of All_in_One_SEO_Pack::get_current_options($opts = Array, $location = NULL, $defaults = NULL) should be compatible with All_in_One_SEO_Pack_Module::get_current_options($opts = Array, $location = NULL, $defaults = NULL, $post = NULL) in /customers/a/f/d/s-studenter.se/httpd.www/burmautskottet/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack/aioseop_class.php on line 12 We support Burma Students | Socialdemokratiska studentförbundets Burmautskott

We support Burma Students

FreeStudentNowDemokratiutvecklingen i Burma har tagit ett stort steg tillbaka. De senaste dagarnas våld och förtryck av fredliga demokratikämpar visar vilka utmaningar som återstår i Burma. Studentrörelsen i Bruma har sedan i början av året demonstrerat mot National Education Law som inskränker studenternas och lärarnas akademiska frihet. Vi stödjer våra kamrater som kämpar för frihet, demokrati och fred. S-studenter och Burmautskottet fördömer våldet och det förtryck som våra kamrater utsätts för. #educationnotforsale

Share on FacebookShare on TwitterShare via emailPin it on Pinteresthttp://www.s-studenter.se/burmautskottet/wp-content/uploads/2015/03/Kampanj-Nurmautskotte_studenter-225x300.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *