Warning: Declaration of All_in_One_SEO_Pack::get_current_options($opts = Array, $location = NULL, $defaults = NULL) should be compatible with All_in_One_SEO_Pack_Module::get_current_options($opts = Array, $location = NULL, $defaults = NULL, $post = NULL) in /customers/a/f/d/s-studenter.se/httpd.www/burmautskottet/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack/aioseop_class.php on line 564 Nyhetsbrev september 2016 | Socialdemokratiska studentförbundets Burmautskott

Nyhetsbrev september 2016

Nyhetsbrev-augusti-2016

Läs vårt senaste nyhetsbrev!

Vår senaste volontär Otto Berglund skriver om sina erfarenheter och vi skriver om utvecklingen i landet.

 

Glöm inte årsmötet den 24 september, ses då!

Inbjudan & Dagordning BU årsmöte 24 sep 2016

 

Share on FacebookShare on TwitterShare via emailPin it on PinterestSave on Delicious

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *