s-studenter.se
 
 

Nyhetsbrev maj

Nyhet | Publicerad 2012-05-16

Nyhetsbrev maj

 

Som många av er vet så har S-studenter en Facebook-sida där vi lägger upp information om sådant som rör förbundet men även artiklar och nyheter där vi är omnämnda. Det är alltid en bra idé att gå med i vår Facebook för alla förbundet medlemmar.

 

Ett tips är därför att sprida information om gruppen till medlemmar och andra som kan vara intresserade av att bli medlemmar i förbundet!

http://www.facebook.com/s.studenter

 

I detta nyhetsbrev finns information om:

 

1.         Forskarnätverkskonferens 23 maj, Stockholm

2.         Nominera till Libertas redaktion 2012/2013

3.         Bli Arenaambassadörer

 

 

 

1. Forskarnätverkskonferens 23 maj, Stockholm

 

Den 23 maj arrangerar Arbetarrörelsens forskarnätverk vårens forskarnätverkskonferens i Stockholm.

 

Konferensen har tema Social sammanhållning i tider av ojämlikhet och ekonomisk kris. Konferensen arrangeras av Arbetarrörelsens forskarnätverk tillsammans med Arbetarrörelsens Tankesmedja och Socialdemokratiska studentförbundet. Konferensen arrangeras på Riksdagshuset i Stockholm.

 

Konferensen är kostnadsfri. Vi bjuder på fika och lunch.

 

Sista anmälningsdag är idag den 16 maj och du anmäler dig via följande länk. Mer information finns på forskarnätverkets hemsida där ni även anmäler er om ni vill åka.

 

Har du frågor om konferensen och om seminarierna för att presentera papers, kontakta Malin Hanson (e-post Malin Hanson malin.hanson@ts.lo.se) för mer information. Observera att antalet platser är begränsat. 

 

Vill du ha information om kommande verksamhet som arrangeras av Arbetarrörelsens forskarnätverk, skicka ett mejl till a-forskarnatverket-subscribe@yahoogroups.com, eller gå med i vår grupp på Facebook via följande länk.

 

 

2. Nominera till Libertas redaktion 2012/2013

 

Vid förbundsstyrelsemötet 11-13 maj beslutade förbundsstyrelsen att nomineringsanmodan för Libertas redaktion verksamhetsåret 2012/2013 ska skickas ut.

Antalet redaktionsmedlemmar i Libertas redaktion ska vara sju stycken. Nominering till Libertas redaktion måste vara en formell nominering från ett medlemsmöte och därmed så behöver även protokoll på detta att skickas in.

Protokoll skickas till axel.lindersson@s-studenter.se.

Förbundsstyrelsen kommer tillsätta Libertas redaktion vid förbundsstyrelsemöte i början av nästa verksamhetsår omkring månadskriftet juni/juli.

För mer info om Libertas se hemsidan www.tidskriftenlibertas.se, nästa nummer har tema Högskolepolitik och utkommer i samband med kongressen i Umeå.

 

Viktigt att nomineringar till Libertas redaktion inkommer senast 10 juni.

 

3. Bli Arenaambassadörer

 

Vill ni i klubben hjälpa till att sprida tidskriften Arena?

 

Tidskriften Arena vill erbjuda er att bli ambassadörer för tidskriften. Att vara ambassadör innebär att ni som klubb sätter upp affischer för tidskriften på olika institutioner och att ni sprider info om nya nummer när de kommer.

 

Genom att vara ambassadörer kommer ni i klubben att få gratisex av tidskriften. Ni får alltså tidskriften till klubb som ni sen kan sprida bland medlemmarna.

 

För mer information om tidskriften Arena och Arenagruppen se deras hemsida - www.tidskriftenarena.se/om-tidskriften-arena/

 

Om klubben är intresserade av att bli Arenaambassadörer så behöver ni rapportera in en ansvarig från klubben med mail, telefon och adressuppgifter. Skicka in uppgifterna och intresseanmälan till Magnus Nilsson, magnus.nilsson@s-studenter.se.

 

Som S-studenter finns även möjlighet att få rabatt på tidskriften Arena. Ordinarie pris på tidskriften Arena är 395kr/år och som S-studenter får ni prenumerera för 239kr/år. Vi återkommer med prenumerationstalong.

 

 

 

Vänliga hälsningar,

Axel och Magnus

Skriv ut text
Dela |
 
 
Socialdemokratiska Studentförbundet, Sveavägen 68, Box 554, 101 31 Stockholm
Telefon 08-08-700 26 00, e-post info@s-studenter.se
© 2008-2014 Socialdemokratiska Studentförbundet. Producerad av Ropson AB