Axel Lindersson, förbundssekreterare 2010-2012, om det bästa med den tiden

Axel Lindersson, förbundssekreterare 2010-2012, säger såhär om det bästa med den tiden:

”Mången sen timma på möten, med kursförberedelser eller skriva handlingar till leda. Men allt är värt det för bara de små sakerna. Minns när jag oroat stressade runt på ABF för jag trodde ingen skulle komma på ett seminarium. Gamle kassören Linus undrar vad jag oroar mig för och säger bara ”du kan vara lugn, så här många har aldrig varit på ett av våra seminarier under min tid”. Det kom 400 stycken och NEK för vänstern gjorde ett första av många avtryck.”

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/f/d/s-studenter.se/httpd.www/valberedningsbloggen/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *