Camilla Persson (2009-2010) om det bästa med den tiden

Camilla Persson från Borås S-studenter satt i förbundsstyrelsen 2009-2010 och beskriver det bästa med den tiden såhär:

”Mitt år i förbundsstyrelsen är något jag håller väldigt kärt, jag känner att jag utvecklades mycket och blev stärkt utav mina ”kollegors” engagemang. Intressanta diskussioner och nya tankesätt som gjorde att man brann för politiken lite mer. Under andra halvåret blev jag ordförande för min klubb och jag kände att jag skulle klara av det med det jag lärt mig i förbundsstyrelsen.”

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/f/d/s-studenter.se/httpd.www/valberedningsbloggen/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *