Karin Kolk (2010-2011) om det bästa med tiden i förbundsstyrelsen

Karin Kolk från SEK satt i förbundsstyrelsen 2010-2011 och säger såhär om det bästa med den tiden:

”Mitt år i förbundsstyrelsen var ett väldigt stormigt år för socialdemokratin, efter valförlusten var Sahlin starkt ifrågasatt och fick senare avgå. Turbulensen fick såklart konsekvenser för vårt arbete. Trots detta så hade min FS så fina stunder tillsammans. Sällan har jag fått vara i ett sammanhang med så många briljanta personer. Det jag minns bäst är alla diskussioner och känslan av att om bara några av dessa skulle få chansen i partiet bådar det gott för framtiden.”

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/f/d/s-studenter.se/httpd.www/valberedningsbloggen/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *