Linus Samuelsson (kassör 2007-2010) om det bästa med den tiden

Linus Samuelsson var förbundets kassör mellan 2007 och 2010, den nästsiste kassören innan posten gjordes om till det som idag kallas tredje presidial. Såhär beskriver han det bästa med den tiden:

”Även om jag tyckte det var väldigt roligt att gräva sig igenom förbundets ibland ganska snåriga ekonomi så var ändå det roligaste att vara med ordföranden och förbundssekreteraren i ledningen av förbundet och förbundsstyrelsen. Inför varje förbundsstyrelsemöte hade vi förberedande möten i presidiet. Mötena var tänkta att vara administrativa men ofta urartade de till högljudda och hetsiga diskussioner om politiska frågor mycket långt från dagordningen, som kunde vara timtals. Kanske kunde vi ha organiserat mötena mer effektivt men jag tar med mig några av de roligaste och mest insiktsfulla samtalen i mitt liv därifrån.”

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/f/d/s-studenter.se/httpd.www/valberedningsbloggen/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *