Magdalena Streijffert, tidigare förbundssekreterare och ordförande, om sitt bästa minne från ordförandetiden

Magdalena Streijffert var förbundssekreterare mellan 2003 och 2005 samt förbundsordförande mellan 2005 och 2007. Såhär beskriver hon ett av sina bästa minnen från ordförandetiden:

”Valrörelsen 2006 när jag tillsammans med förbundssekreterare Axel Björneke och ombudsman Hanna Svensson körde fyra-fem veckors kampanj med en husbil som vi fått hyra billigt. Redan första dagen lossnade fönstret och Hanna fick använda silvertejp för att laga det. Toaletten var sönder, och eftersom vi hade kampanjdag långt till kvällen runt om i landet kom vi fram mitt i natten till nästa campingplats och ibland var det stängt och vi hade ingen elektricitet. Sunkiga toaletter och duschar men det gjorde inget när vi fick möjlighet att tillsammans med medlemmar i hela landet kampanja runt om på universitet och högskolor. Vi hade väldigt roligt, och visade att vi med små resurser kunde göra skillnad i valrörelsen ute på landets lärosäten. Vi visade att vi var att räkna med och gör skillnad. Precis som S-studenter fortsätter att göra idag.”

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/f/d/s-studenter.se/httpd.www/valberedningsbloggen/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *