David Stenvall (förbundsstyrelsen)

Mitt namn är David Stenvall och jag kandiderar till S-studenters förbundsstyrelse. Vid sidan av mitt politiska engagemang läser jag masterprogrammet i nationalekonomi vid Linköpings universitet.

Förutom att jag har fått möjligheten att sitta med i förbundsstyrelsen under det gångna året, har jag även tidigare haft den fantastiska förmånen att få vara kassör för S-studenter vid Linköpings universitet (ex Spartacus). Jag har i denna östgötska pärla fått tillbringa många roliga stunder med de kanske mest tillväxtkramande sossar som detta förbund har att bjuda på.

Under min tid i förbundsstyrelsen har jag haft ansvar för att förvalta och belysa alla kloka bostadspolitiska idéer vi i S-studenter har skapat. Jag har även fått vara med och utveckla en valstrategi som vi i höst förhoppningsvis kommer ha mycket nytta av när vi mobiliserar flest studenter i hela landet. Denna tid har varit mycket utvecklande och lärorik och jag hoppas att både jag och resterande i förbundsstyrelsen har gjort ett jobb som vi kan känna oss nöjda med.

Om jag skulle få förtroendet att representera S-studenter som ledamot i förbundsstyrelsen ännu ett år kommer jag göra allt i min makt för att ytterligare hjälpa till att stärka S-studenter som förbund, och vår roll i den offentliga debatten.  Vi som förbund behöver synas och höras för att framtidens socialdemokrati ska utvecklas och förbättras.