Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/f/d/s-studenter.se/httpd.www/valberedningsbloggen/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/f/d/s-studenter.se/httpd.www/valberedningsbloggen/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/f/d/s-studenter.se/httpd.www/valberedningsbloggen/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/f/d/s-studenter.se/httpd.www/valberedningsbloggen/wp-includes/post-template.php on line 265

Ledamot förbundsstyrelsen – Luwam Ghebremichael

Hej,

Jag heter Luwam och kandiderar till förbundsstyrelsen. Min hemma klubb i Göteborg har nominerat mig till förbundsstyrelsen och jag hoppas även få förtroendet av andra klubbar samt valberedningen att sitta som ledamot detta kommande år.

För ett år sedan valde jag att kandidera till förbundsstyrelsen. Det har snart gått ett år sedan jag valdes. Det har varit ett omtumlande år, med både riksdagsval och en period av osäkerhet i den svenska politiken. Med detta har jag känt att det arbete jag hade som syfte att göra som ledamot inte kunnat fullföljas till dess ände. Mitt politiska engagemang i Göteborg har dock inte vilat och att företrädda både S-studenter och förbundsstyrelsen under både valkampanjen men även under året har varit en ära.

Med det nya politiska landskapet vi befinner oss i nu känner jag mig redo för utmaningarna som kommer. Jag har en stor tro att vi unga socialdemokrater kan och kommer kunna organisera och engagera flera studenter runt om i Sverige. De politiska frågor som Sveriges studenter värnar om är högst aktuella i den svenska politiken. Jag ser fram att kunna driva dessa frågor, inte minst med det nya reformprogram S-studenter ska anta detta år.

Jag hoppas innerligt jag får ert förtroende att de kommande året få sitta i S-studenters förbundsstyrelse. Har ni frågor kan ni alltid vända er till mig via mail luwam.gm@hotmail.com eller skriva till mig på Facebook.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/f/d/s-studenter.se/httpd.www/valberedningsbloggen/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *