Nominerade kandidater 2020 och förlängd nomineringstid Libertas

Här kommer alla nominerade kandidater. Under nästa vecka kommer kandidaternas kandidattexter att publiceras här på bloggen. Från och med den 19 april till och med den 2 maj är det möjligt att stödnominera kandidater.

Nominerade 2020

Förlängd nomineringstid för Libertas till 31 mars

Tyvärr har inga nomineringar inkommit till valberedningen vad gäller Libertas redaktör eller redaktion. Libertas är S-studenters egen tidning och en viktig del i att få fram unga socialdemokratiska tänkare och skribenter. Vi i valberedningen har därför beslutat att förlänga nomineringstiden för Libertas redaktör och redaktion till den 31 mars. Nomineringar görs via det här formuläret. 

I valberedningen har vi uppdrag att ta fram förslag på lämpliga kandidater och vi kommer att aktivt leta efter lämpliga kandidater. Men för att det ska bli ett bra förslag behöver vi hjälpas åt i hela förbundet och ute i klubbarna.

Vi vill därför verkligen uppmana medlemmar att ta chansen att kandidera och klubbarna att se till att peppa medlemmar och nominera lämpliga kandidater.

Tveka inte att höra av er med frågor eller funderingar till valberedningsstudenter@gmail.com.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/f/d/s-studenter.se/httpd.www/valberedningsbloggen/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *