Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/f/d/s-studenter.se/httpd.www/valberedningsbloggen/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/f/d/s-studenter.se/httpd.www/valberedningsbloggen/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/f/d/s-studenter.se/httpd.www/valberedningsbloggen/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/f/d/s-studenter.se/httpd.www/valberedningsbloggen/wp-includes/post-template.php on line 265

Libertas redaktion – Emilia Ljungberg

Hej! Jag heter Emilia Ljungberg och är 29 år. Jag studerar nu en kurs i statsvetenskap på Lunds universitet. Målet är att bygga en utbildning med kurser i statsvetenskap, medie- och kommunikationsvetenskap och kandidatprogrammet journalistik för att jobba till exempel med kommunikation och journalistik med en samhällsinriktning. Jag kandiderar till Libertas redaktion för att fördjupa i det jag vill jobba med och för att jag älskar politik. Men sist och inte minst för att det är kul!

Jag vill att Libertas ska synas utåt till väljarna och röra runt i grytan med viktiga frågor som berör politiken och utveckla den. Jag anser att det är bäst att hålla sig nära politiken och partiet om man vill ha en förändring i stället för att strunta i politiken.  Jag tror också på att fler måste inkluderas i Socialdemokratin och där är den politiska kommunikationen väldigt viktig så att vi når ut.

Mina hjärtefrågor är klimatfrågorna, jämlikhet, feminism, och kultur. Vi ser idag hur högerkrafterna försöker gömma dessa frågor och inte prata om dem. Därför har vi som socialdemokrater ett ansvar att lyfta dessa frågor. 

Jag har tidigare studerat fotografi i ett år, lite retorik och lite teater.  Även har jag suttit i två SSU-föreningars styrelser mellan år 2013-2015.

S-studenter är ett förbund som betyder mycket för mig. S-studenter vågar tänka kritiskt om politiken genom allt det vi lär oss på vår utbildning eller från övriga händelser i livet. Så det hade varit underbart att få representera libertas.

Här är en text som Emilia skrivit:

Intersektionalitet

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/f/d/s-studenter.se/httpd.www/valberedningsbloggen/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *