Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/f/d/s-studenter.se/httpd.www/valberedningsbloggen/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/f/d/s-studenter.se/httpd.www/valberedningsbloggen/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/f/d/s-studenter.se/httpd.www/valberedningsbloggen/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/f/d/s-studenter.se/httpd.www/valberedningsbloggen/wp-includes/post-template.php on line 265

Libertas redaktion – Mathilda Bandarian

Jag heter Mathilda Bandarian och är 18 år. Jag studerar juristprogrammet på Göteborgs Universitet och läser för närvarande min fjärde termin. Tidigare har jag studerat liberal arts på samma universitet, samt franska och japanska på folkhögskola. Jag kandiderar till Libertas redaktion för att jag älskar politik och skrivande, helst i kombination med varandra. Det skrivna ordets makt att påverka är något jag tror starkt på, och jag ser därför också Libertas som en fantastisk möjlighet att kunna påverka och åstadkomma förändring med ord.

Jag vill att Libertas ska vara en plattform för opinionsbildning som samlar socialdemokratiska röster från alla håll och kanter. Libertas har all potential  att växa och etableras som en viktig röst i den politiska sfären, och den utvecklingen vill jag bidra till. Jag tror på diversitet, både vad gäller innehåll och skribenter, och anser det därför vara en viktig uppgift att inkludera fler personer i den politiska debatten.

Det var en tid efter valet 2018 som jag gick med i socialdemokraterna. Sedan dess har jag varit aktiv i SSU och är sedan tidigare i år ordförande för min lokala SSU-klubb. Som student med en passion för utbildning har S-studenter dock haft en speciell plats i mitt hjärta. Det är en förening som samlar studenter som vågar vara kritiska, radikala och tror på förändring. S-studenter tillhör socialdemokratins nutid och framtid, och att få delta i den rörelsen som en del av Libertas redaktion hade därför varit en rolig, spännande och viktig uppgift för mig!

Här följer en text som jag har skrivit:

Kulturen i ljuset av en pandemi

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/f/d/s-studenter.se/httpd.www/valberedningsbloggen/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *