Nominerade kandidater och nya texter – uppdatering 17 april

Här kommer en uppdatering om nomineringsläget. Nya nomineringar har tillkommit sedan förra uppdateringen 7 april, i form av nomineringar till Libertas redaktion. Sedan den ordinarie nomineringstiden löpte ut 29 februari för förbundsstyrelsen respektive 31 mars för Libertas har det som tillkommit varit nomineringar från enskilda medlemmar.

Kandidattexter från de nya nominerade som skickat in en sådan finns uppe på bloggen tillsammans med de övriga under Kandidater 2020. Det kommer att uppdateras ytterligare när vi får in texter från sent nominerade kandidater.

Missa inte den digitala hearingen av presidiekandidater imorgon lördag klockan 12-15, information om hur du deltar live finns i förbundets facebookgrupp, och inspelningar kommer att finnas tillgängliga på valberedningens facebooksida efteråt.

Nominerade 2020-04-17

Som vanligt är du välkommen att höra av dig med frågor om processen till valberedningsstudenter@gmail.com.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/f/d/s-studenter.se/httpd.www/valberedningsbloggen/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *