Nominerade kandidater – uppdatering 7 april

Under den senaste veckan och efter att valberedningen uppmanat till fler nomineringar har vi fått in ett antal enskilda nomineringar och personer som anmält sin kandidatur.

För att det ska vara tydligt för medlemmar och klubbar vilka nomineringar som kommit in och vilka kandidater som ställt upp så publicerar vi här en uppdaterad lista på nomineringar. Vi kommer att uppdatera listan löpande.

Det finns fortfarande öppet för att kandidera för den medlem som känner sig manad! Mellan den 19 april och 2 maj finns även möjlighet för S-studenters klubbar att stödnominera kandidater från andra klubbar samt medlemmar som har stöd i klubben men inte nominerats under den ordinarie nomineringstiden som löpte fram till 29 februari. Klubbnomineringar och stödnomineringar kommer att ges stor tyngd i valberedningens förslag.

För frågor om processen, tveka inte att höra av er till valberedningsstudenter@gmail.com.

Nominerade 2020-04-07

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/f/d/s-studenter.se/httpd.www/valberedningsbloggen/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *