Kandidatpresentation: Anton Jordås (förbundsstyrelsen)

Hej! Jag heter Anton Jordås och kandiderar till förbundsstyrelsen. Jag var politiskt intresserad redan som 10-åring med Anna Lindh som min stora politiska idol. Min morfar brukade ta med mig till socialdemokratiska torgmöten för att lyssna. Men steget till att  bli politiskt aktiv kom inför valet 2014. Jag fick en stark insikt om att ifall man vill förändra något i samhället räcker det inte med att sitta på läktaren och klaga, det gäller att kavla upp ärmarna och jobba.

I Lund studerar jag statsvetenskap med sikte på att ta en kandidatexamen i Media och kommunikationsvetenskap. Jag är mycket intresserad av mediafrågor och arbetar gärna med att S-Studenters verksamhet ska få större genomslag i media.

Jag har stor erfarenhet av att arbeta ideellt och för ideella föreningar. Jag har ofta haft positioner där jag arbetat med att peppa och engagera medlemmar internt, något som jag gärna skulle fortsätta med inom S-studenter.

I övrigt är jag en stor Eurovision-nörd som aldrig ger mig i ett spotify-krig. Alla vet att Ruslana och Sertab är det man ska dansa till.