Erivan Waysi (Förbundsstyrelsen) KSSK

I sex år har jag varit engagerad i det ungdomsförbund som format mig till den jag är idag. SSU har gett mig kunskap, vänner och kärlek för livet. Jag har fått möjligheten att skolas, utbildas och växa som människa och i sin tur har jag fått möjligheten att ge tillbaka till vår rörelse som aktiv medlem. SSU har alltid en plats i mitt hjärta – det var där det började.

Idag har jag möjligheten att få sitta i kommunstyrelse, kommunfullmäktige, samhällsbyggnadsutskottet och vara engagerad på flera plan i Grums kommun och vårt socialdemokratiska parti – nu vill jag ge tillbaka till S-studenter.

Genom min tid på Karlstad universitet har jag fått upp ett engagemang för S-studenter. Det är därför jag kandiderar till förbundsstyrelsen. Jag tror att jag genom mitt kommunpolitiska engagemang kan bidra med kompetens, insyn och en helt ny färsk fläkt av mindre orter och landsbygdens utmaningar som behöver lyftas i vårt förbund och Sverige i helhet – genom att bilda opinion och träffa medlemmar runt om i Sverige som ledamot i förbundsstyrelsen.

Annars är jag en väldigt trevlig person, social och gillar att dansa till rnb/hiphop.

I hopp om ert stöd
Erivan Waysi, KSSK