Fanny Hahne (förbundsstyrelsen)

Jag heter Fanny Hahne och jag kandiderar om till ledamot för S-studenters förbundsstyrelse. Min klubb är Sapere Aude, klubben på Södertörns högskola, och under det senaste året har jag suttit i förbundsstyrelsen med ansvar för arbetsmarknadsfrågor och facklig-politiska frågor. Det har varit otroligt utmanande och roligt, men jag känner redan nu att jag vill mer. Under året har jag även varit en del av arbetsgruppen för S-studenters valorganisatoriska arbete samt planerat och handlett höstkonferensen.

Min politiska styrka ligger i organisering. Jag går igång på allt som har med kampanj, politiska samtal och möten med andra människor att göra. Min vision är att S-studenter som förbund förstår och tar tillvara på den politiska medvind som en valrörelse ger. Om två år ska en procent av Sveriges studenter vara S-studenter, och valrörelsen är det bästa hjälpmedlet vi har för att nå det målet!

Utöver att rodda i valrörelsearbetet, vill jag under nästa verksamhetsår jobba för att knyta facket närmare S-studenter. S-studenter behöver fackföreningsrörelsen eftersom att de är det bästa exemplet på solidaritet i praktiken.

Jag vill se S-studenter bli ett organisatoriskt framgångsförbund i arbetarrörelsen, och därför hoppas jag att ni ger mig förtroende att arbeta för det ytterligare ett verksamhetsår.