Lär känna kandidaterna!

Nu finns kandidattexterna för de som kandiderar till förbundsstyrelse och presidium i S-studenter på kongressen 2020! Du hittar kandidaternas presentationer under menyn Kandidater 2020.  Obsevera att en av de nominerade, Moa Wikén, dragit tillbaka sin kandidatur efter nomineringsstoppet.

Vi vill dessutom påminna om att nominera till Libertas redaktör och Libertas redaktion. Eftersom inga nomineringar kommit in har vlberedningen beslutat att förlänga nomineringstiden till den 31 mars. Klicka här för att komma till nomineringsformuläret för Libertas.

Valberedningsprocessen fortsätter nu med intervjuer av kanidaterna och en offentlig hearing av kandidaterna till vice ordförande och förbundssekreterare den 18 april. Mellan 19 april och 2 maj kan klubbarna inkomma med stödnomineringar för att visa sitt stöd för kandidater från andra klubbar. Mer info kommer om detta framöver!

Har du frågor om processen, tveka inte att höra av dig till valberedningsstudenter@gmail.com.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/f/d/s-studenter.se/httpd.www/valberedningsbloggen/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *