Nominerade kandidater och nya texter – uppdatering 27 april

Här kommer ytterligare en uppdatering av nomineringsläget och texter. Sedan den senaste uppdateringen har Lara Badinson och Martin Pudaric meddelat att de drar tillbaka sina respektive kandidaturer. Dessutom har vi publicerat nya kandidattexter och ett textprov tillhörande kandidat till Libertas redaktion. Vid behov kommer vi att uppdatera bloggen igen.

Uppdatering 7 maj: Albert Ohlin har under förra veckan meddelat valberedningen att han drar tillbaka sin kandidatur.

Stödnomineringar är öppna för klubbar och medlemmar fram till den 2 maj och görs via följande länk.

Nominerade 2020-04-27

Vid frågor, tveka inte att kontakta valberedningen på valberedningsstudenter@gmail.com.

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/f/d/s-studenter.se/httpd.www/valberedningsbloggen/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *