Ledamot i förbundsstyrelsen – Clara Rydström

Hej! Jag heter Clara Rydström, jag är 22 år och jag bor i Uppsala. Ursprungligen är jag från Karlstad. Jag kandiderar till S-Studenters förbundsstyrelse! Mitt engagemang i S-Studenter började i Laboremus 2019. Jag hade tappat intresset för politiken och beslutat mig för att inte engagera mig när jag flyttade. Det uppbrottet höll inte ens en vecka i Uppsala och efter ett halvår satt jag i styrelsen. Uppenbarligen var jag inte på långa vägar redo att släppa arbetarrörelsen. 

Jag kandiderar till förbundsstyrelsen för att jag vill hjälpa våra klubbar runt om i landet att växa. Som klubbaktiv är det oerhört tydligt hur mycket förbundsstyrelsens stöd och vägledning betyder för verksamheten. Jag hoppas att jag efter 3 år i S-Studenter och några år i SSU innan dess har en del stöd att erbjuda. 

Min vision för S-Studenter är en stor, levande och högljudd organisation. Nu när Socialdemokraterna går i opposition är S-Studenters roll oerhört viktig. Vi har 4 år på oss att få igenom röd, rättvis och radikal politik för att vinna nästa val. Med förbundets förtroende vill jag hjälpa våra klubbar att vara idéverkstäder för denna nya politik. 

Allt gott, vi ses på kongressen!